Ireland became winter wonderland/ Írország téli csodaországgá vált:-)


Snow, snow snow and more snow:-) I like it, the nature dresses everything into it’s gorgeous and fragile winter uniform. Beautiful white tick coats, hats, and scarfs cuddling around trees, bushes, houses, and statues. It is very unlikely in Ireland, if it snows usually melts immediately. In the last two weeks it snowed constantly, and it was cold enough, so it did not melt. After two tough week of work in the florist shop, now I have four days off, so finally managed to get a few winter photos. Unfortunately it’s started melting…

Click on small icons to see the photos in full size.

Hungarian:

Hó, hó és még több hó!!!!!! Szeretem, a természet szép fehér , törékeny kabátba, sálba és sapkába öltözteti a házakat, fákat és szobrokat. Itt Írországban ez nagyon ritka, nem igen esik erre felé a hó, ha igen akkor is hamar elolvad. Az elmúlt két hétben viszont szokatlanul sok hó esett és hideg is volt, így megmaradt. A kemény karácsonyi hajtás miatt a virágüzletben tegnap előtt tudtam először kimenni igazi téli képeket készíteni, és ahogyan tegnap angolul írtam, már olvad is… Tegnap éjjel jött egy nagyon erős meleg áramlat, déli széllel és esővel, így ma reggelre el is olvadt az a rengeteg hó, és a méternél is hosszabb jégcsapok. Mintha soha nem is lett volna, még jó, hogy megörökítettem:-)

Nagymérethez kattints a kis képekre!

4 thoughts on “Ireland became winter wonderland/ Írország téli csodaországgá vált:-)

  1. Nagyon szépek ezek a téli fotók, valóban érdemes volt megörökítened.
    Gondolom októberben kezdted a blogodat írni, legalábbis az előző bejegyzés alapján erre következtetek. Kitartást hozzá, szép munka!

    • Szia,

      Nagyon köszönöm, hogy megnézted a képeimet, és a szép szavakat! Igazából már több mint egy éve regisztráltam, csak aztán sosem jutottam el odáig, hogy postoljak is:-) De most itt vagyok, és remélem sok-sok örömét leli majd a képeimben minden kedves látogató!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s