More Water Magic!!! Mégtöbb Víz-Varázs kép!!!!


Yaaaaaaaay, here I go again:-) I climbed a part of Wicklow Mountain at Glendalough on Sunday, what means I have more Water Magic photos. I was standing in the ice cold water-my Cutie Booties helped me to remain dry- almost up to knee height, I have not got a sharp picture ’cause my tripod was shaking from the strength of the stream, my leg was hurting badly because of my sciatica, but I truly enjoyed it.  The beautiful settings of the mountain made up for it all…Like a lunatic I was jumping between rocks, sliding down on mud, clingin’ on roots and twigs while tried to avoid dropping the camera into water or cleft but finally got my photos!!!! To view them in big format just click on the small images:-) Have fun!!!! On the end there is a bonus photo of myself:-)

PS: I’m currently working on a nice photo gallery that I can insert into the posts, so it ‘ll make the viewing more comfortable and and pleasurable. Hopefully my next post will come with that:-)

Magyar:

Juhúúúú, megint itt vagyok:-) Vasárnap megmásztam a Wicklow -hegység egy részét Glendalough-nál, ami azt jelenti, hogy újabb Víz-Varázs képekkel jelentkezem. Álltam a majdnem térdig érő jéghideg vízben-Pötyi, a gumicsizma jóvoltából száraz maradtam- nem tudtam egy éles képet csinálni, mert a vízsodrás rázta az állványomat, fájt a lábam a jóőreg idegbecsípődésemtől, de igazán élveztem. A környék szpsége, a jó levegő és a nyugalom mindenért kárpótolt. Mint egy eszeveszett ugrátam a köveken, csúszkáltam a sárban, gyökerekbe és ágakba kapaszkodva próbáltam egyensűlyozni, hogy a fényképezőgépem ne ejtsem vízbe vagy szakadékba, de a végén csak lett néhány képem!!!!! Kattints a kisképre hogy nagyban is megnézd, jó szórakozást!!!!!!!! Az utolsó képen én vagyok:-)

PS: Dolgozom egy szép, rendes galéria beillesztésében ami sokkal kényelmesebbé és látványosabbá fogja tenni a képnézegetést, remélem a következő post-om már azzal fog menni:-)


2 thoughts on “More Water Magic!!! Mégtöbb Víz-Varázs kép!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s