Fairy Glen – Tündér Völgy


 

A few weeks ago I have visited the Fairy Glen in Northern Ireland. It is a spectacular walk along a narrow river, you can really imagine the fairies dancing along it:-) Nearby, just of the walk way was filmed the Narnia Chronicle. No more speak, I let the photos to talk 🙂 By clicking on the image below you can see the whole set in a flash gallery. Finally 😉

Magyar:

Néhány hete Észak-Írországba látogattam, a Tündér völgy nevű helyre. Csodaszép gyalogút egy kis patak mentén, annyira szép, hogy szinte látod a tündéreket táncolni 🙂 A sétány mellett egy nagy park, itt vették fel a Narnia Krónikájának nagy részét, de beszéljenek a képek:-) A lenti képre kattintva látható a többi fotó egy flash galériában. Végre:-)
6 thoughts on “Fairy Glen – Tündér Völgy

 1. Great photographs! I had no idea that the Narnia Chronicles where filmed in Ireland. I’m quite an avid traveler but have not had a chance to visit Ireland yet. I hope to very soon though and I look forward to visiting Fairy Glen! Thanks for sharing,
  – Nate

  • SZia!
   Köszönöm, hogy megint erre jártál!
   Valóban lehetnének nagyobbak a képek, én is szeretném. Sajnos ide az ingyenes blogfelületbe nem tudok nagyobb galériát beilleszteni, így vagy nagy képek és kattintgatás oda-vissza vagy flash és kis képek…SZívesen kiírnék egy szavazást addíg amíg nincs egy rendes fizetős oldalam, de nem nagyon érkezne szavazat, mert nincs olyan sok ovasóm:-)

 2. Csodálatos tündérvilág az egész blogod, nem csak ez a bejegyzés! Nagyon sok helyről hallottam már, hogy milyen gyönyörű Írország, de te be is mutatod! Gratulálok!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s